2010. március 22., hétfő

Új évad

Szerencsére kezdenek kiolvadni a szereplők ebben a nagy melegben. Nem akarom elkiabálni, de nagyon úgy fest, hogy elkezdődött az új évad. Tegnap este már voltak jelenetek (ezekről majd később Pinochet), amik arra utaltak, h valami készül, de a mai nap folyamán majdhogynem a teljes szereplőgárda is felvonult:

Klau például Marika nénit kérdezte meg arról, hogy A Récsölömmel hova menjek?! Menjek baszatni a Récsölömet?

A Sarki csávó telefonált valakinek, majd köszönés helyett azt mondta, hogy:
-Nem kell egy jó 80 literes bojler? Persze nem ingyen!
-...(gyanús, hogy egy nemleges válasz)
-Aha.. és egy radiátor??

Később az is kiderült róla, hogy Janival együtt igényeltek lakást az önkormányzattól, de még semmi válasz. Közben Kolbász Dzsoni szagolgatta a sarki ház sarki macskáját, akit a Sarki csávó mindig szid, meg rugdos, most viszont nagyon féltette Dzsonitól. Sötétedés után meg valamit esztergált/ácsolt/javított, de nem lehetett látni hogy mit, csak azt, hogy a végén beleteszi egy ládába és rátesz egy asztalt.

A Zöld ajtós lakásba este érkeztek haza ketten, a srác arra figyelmeztette a lányt, hogy De bebasznak 72 órára! Kitalálnak valamit és bebasznak! A lány meg azzal védekezett, hogy nem érdekli, meg hogy ő bement de nem fog várni 10 órát a rendőrségen. Lehet én is szivesebben basznék be 72 órára, minthogy a rendőrségen várjak 10 órát.

-anim-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése